Opplev naturen i Aksdal

Et hav av aktiviterer

Vi gir deg et deilig avbrekk i naturlige omgivelser.  Ta del i en av våre mange organiserte aktiviteter, eller ta en dagstur langs de vakre naturområdene rundt Aksdal.

Et naturlig valg

Aksdal Inn ligger i kort avstand til lange og korte turstier over Alvanuten, eller Trodlakjerka for de som ønsker en hel dagstur. Vi er plassert rett ved Aksdalsvatnet, med helt nye gå- og sykkelstier. Fyll lungene med frisk luft og slapp av i rolige omgivelser i Aksdal.

Våre aktiviteter

Naturløyper

Opplev naturen på kloss hold med korte og lange turløyper rundt Aksdal. Vi kan hjelpe deg med kart og utstyr, og komme med anbefalinger til turløyper.

Sjøflyskole

Vær med på en once-in-a-lifetime opplevelse, med godkjente instruktører som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du får praktisk opplæring ved Aksdalsvatnet, og godkjent sjøfly-sertifikat etter endt kurs.

Bading

Ta badingen i Aksdalsvatnet; en deilig innsjø som får behagelige temperaturer om vår og sommer. Her kan du ta med familien på picnic og nyte lange sommerdager i rolige omgivelser.

Vi ser frem til å høre fra deg

Ta arrangementet hos oss – Vi kan tilby flotte og anvendelige lokaler som kan brukes til større eller mindre arrangement som feiringer, konferanser, kurs og team-building. Vi har alt du trenger av teknisk utstyr til ditt arrangement, og kan tilpasse servering av mat og drikke etter dine behov.