Opplev naturen i Aksdal

Et hav av aktiviterer

Vi gir deg et deilig avbrekk i naturlige omgivelser. Få ned pulsen med den friske luften i våre Glamping-Telt, eller ta del i en av våre mange organiserte aktiviteter, som sjøflyskole for de eventyrlystne – eller ta en dagstur langs de vakre naturområdene rundt Aksdal.

Et naturlig valg

Aksdal Inn ligger i kort avstand til lange og korte turstier over Alvanuten, eller Trodlakjerka for de som ønsker en hel dagstur. Vi er plassert rett ved Aksdalsvatnet, med helt nye gå- og sykkelstier. Fyll lungene med frisk luft og slapp av i rolige omgivelser i Aksdal.

Våre aktiviteter

Naturløyper

Opplev naturen på kloss hold med korte og lange turløyper rundt Aksdal. Vi kan hjelpe deg med kart og utstyr, og komme med anbefalinger til turløyper.

Sjøflyskole

Vær med på en once-in-a-lifetime opplevelse, med godkjente instruktører som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du får praktisk opplæring ved Aksdalsvatnet, og godkjent sjøfly-sertifikat etter endt kurs.

Glamping-telt

Vil du bo ute i naturen, men ha det ekstra komfortabelt samtidig? Vi har tre deilige glamping-telt satt opp om våren og sommeren, rett i nærheten av Aksdal Inn. Her kan du sove i seng, bevege deg på myke tepper og du har en egen terrasse med hengekøyer og solstoler. Ønsker du en dukkert, er det kun 2 minutter å gå fra teltplassen til Aksdalsvatnet.

Bading

Ta badingen i Aksdalsvatnet; en deilig innsjø som får behagelige temperaturer om vår og sommer. Her kan du ta med familien på picnic og nyte lange sommerdager i rolige omgivelser.