Reservasjonsbetingelser

Generelt

Du og motellet er enige i betingelsene for leie av hotellrom. Navnet på selskapet som driver motellet er Aksdal Inn AS og som du inngår avtale med, kommer frem av booking-bekreftelsen.
Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde.
Egne regler gjelder for konferanser, møte bestilling og gruppereservasjoner. 

Booking og bekreftelse

En booking er bindende idet den er bekreftet og du har mottatt en bookingbekreftelse. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet.
Når du reserverer, må du oppgi ditt navn, adresse, e-postadresse, ankomst og avreise og betalingsmetode. Det er viktig at du oppgir e-postadressen, slik at du kan motta bekreftelse på reservasjonen fra oss.
For å booke et rom på Aksdal Inn, må du være minst 18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke og det holder ikke med skriftlig tillatelse.
Av sikkerhetsgrunner kan vi kun gi våre ansatte og innsjekkede gjester tilgang til motellrommene og andre reserverte områder.

Ankomst og avreise

Tidspunkt for ankomst er klokken 15.00 og avreise klokken 11.00 Ved et tillegg kan en spør om sein utsjekk, visst det er tilgjenlighet for det.

Kansellering og manglende oppmøte

Regler for kansellering varierer avhengig av prisen og avtale som ligger i grunn.
Med mindre annet er avtalt på tidspunktet for bookingen, eller prisen du har valgt har andre regler, kan bookingen kanselleres frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen.
Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du kansellerer etter kl. 18:00, vil du belastes for én natt. Dersom motellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking, må du også dekke disse.

Tidlig ankomst og åpne opphold

Dersom du har booket for en spesifikk periode, men forlater motellet tidligere, kan dette resultere i endring av pris. Kontakt motellet for å gi beskjed om din avreise. Dersom du bor på motellet i et uavklart tidsrom og utvider ditt opphold med én natt om gangen, bør du varsle motellet om din avreise før kl. 18:00 dagen før. Ellers vil du bli belastet for én ekstra natt. Hvis motellet ikke lenger kan holde rommet tilgjengelig for deg, skal du underrettes om dette før kl. 18:00 dagen før avreise er påkrevet.

Motellets forpliktelser og dine krav

Dersom motellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys et tilsvarende eller bedre rom på motellet eller på et annet motell med tilsvarende standard. Spesifiser dine ønsker når du booker for å være sikker på at motellet er godt nok forberedt.
Vårt motell er alle røykfrie rom. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan motellet kreve gjesten for påfølgende kostnader.
Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker. Det vil være en ekstra kost for å ha dyr på rommet.

Betaling

Forhåndsbetaling kreves for noen rompriser. Kan kreves på noen av rommene eller pakketilbudene. Dersom du kansellerer bookingen etter fristen, kan motellet holde tilbake booking gebyret/forhåndsbetalingen. Normalt må motellregningen betales når den mottas, som oftest når du ankommer hotellet.
Motellet er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med motellet på forhånd.

Oppbevaring av verdisaker og bagasje 

Dine verdisaker kan oppbevares i motellets låsbare oppbevaringsbokser der disse er tilgjengelig. Hotellet kan oppbevare bagasjen din i et låst bagasjerom.
Ikke sett fra deg bagasje uten tilsyn i motellets resepsjonsområde. Av sikkerhetsmessige grunner er ikke hotellet pliktig til å lagre eiendom av høy verdi eller eiendom som kan medføre fare for sikkerheten for hotellets ansatte eller gjester.
Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på motellrommet eller i bagasjerommet.

Din egen sikkerhet

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyrbe finner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din motellromdør.

Behandling av personopplysninger

Aksdal Inn AS og sammen med bookingsystemet Visbook, som du har bestilt overnatting ved, er behandlingsansvarlig fo rpersonopplysninger knyttet til bestillingen.
Behandling av personopplysninger gjøres i henhold til Aksdal Inn AS Personvernerklæring.
Du bes om å lese gjennom Personvernerklæring slik at du vet hvordan vi behandler personopplysninger i forbindelsemed behandlingen av bestillingen, samt hvilke rettigheter du har i forbindelse med slik behandling.