Ta en matbit hos oss

Vi har store, flotte selskapslokaler som kan gjeste opp til 80 personer. Få servert et deilig, lokalt måltid mens du nyter den fredelige utsikten av Aksdalsvatnet. Vi tilbyr også utleie av lokalene. Ta kontakt for å få tilbud.

Julebord

Kom i julestemning med kollegaer, slekt og venner med å arrangere årets julebord på Aksdal Inn.

Her får dere en intim og hyggelig stemning – i trygge omgivelser. Vi har lokaler tilbåde små og større grupper.

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har 30 nyrenoverte og trivelige rom. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting.

Vi skreddersyr til en hveranledning. Send oss en e-post på: Event AT aksdalinn.no eller ring 52 77 59 00.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Under ser dere noe av det vi kan tilby. Ønsker dere noe godt å drikke, lager vi gjerne drikke pakker til dere.

 

Julebuffet

Av kalde forretter vil det være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter.

  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød
  • Røkelaks med eggerøre
  • Reker med sitron og majones
  • Husets sherrysild og sennepsild servert med rugbrød
  • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat og hvetekringle
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Godt brød og kviteseid smør
  • Utvalget kan variere noe etter hva som er å å tak i av varer.

Smakfulle varmbuffet av norske juleretter med tilbehør.

  • Pinnekjøtt
  • Svineribbe
  • Julepølser
  • Medisterkaker

Dessertbord

Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristen deklassiske desserter som riskrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

Tallerken Meny (Pris per tallerken)

- Ribbe med følgende tilbehør:

Julepølse

medisterkake

rødkål

rosenkål

svisker

saus

kokte poteter

 

- Pinnekjøtt med følgende tilbehør:

kokte poteter

sjy

 

Dessert

Riskrem eller karamellpudding

Søndagsbuffet/Julebuffet 

Vi kommer til å ha søndagsbuffet/julebuffet følgende datoer: 14 nov, 21 nov, 28 nov, 5 des, 12 des og siste 19 des.

Etter 19 des tar søndagsbuffet pause til nyåret.

Pris pr person er 295,- barn under 12 år halvpris.

Meny:

Ribbe

pinnekjøtt

rotmos

medisterkaker

rødkål

kokte poteter

julepølser

saus

sjy

 

Dessert

Riskrem og karamellpudding.